Betrouwbare binnen- en buitenschilder in Bergen NH

We zorgen ervoor dat de kwetsbare delen van uw huis jarenlang beschermd zijn tegen vocht en andere invloeden van buitenaf.

Binnenschilderwerk

Uw interieur is niet af zonder binnenschilderwerk.

Voor al het schilderwerk binnenshuis


Bent u toe aan een nieuwe kleur op de muur? Wilt u uw woning van binnen opknappen? Hebben uw deuren en kozijnen een nieuwe verflaag nodig of heeft u last van lekkagevlekken op het plafond? Dan staan wij als ervaren schildersbedrijf in de regio Bergen graag voor u klaar voor het al het schilderwerk binnenshuis.

Wij helpen u graag bij het schilderen van muren, het houtwerk, de kozijnen en plafonds.

Kleuradvies van uw binnenschilder


Het kiezen van een kleur voor uw (nieuwe) woning kan soms een lastige klus zijn. Kleuren hebben ook een grote invloed op de sfeer en uitstraling van uw woning. Donkere kleuren maken een ruimte bijvoorbeeld gezellig én klein, terwijl lichte kleuren een ruimte vergroten en er verfrissend uit laten zien.

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste kleur voor het schilderwerk in uw woning? Dan helpen wij u graag met eerlijk en professioneel kleuradvies.

Uw schilder in Bergen

Woont u in Bergen NH, of in de omgeving van Bergen NH en bent u op zoek naar een ervaren schilder die u kan helpen bij al het schilderwerk binnen in uw woning? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 072 – 58 125 74.

BUITENSCHILDERWERK

Buitenschilderwerk beschermt uw woning tegen allerlei weersomstandigheden.

Het schilderwerk buiten

Regelmatig is de buitenkant van uw woning of bedrijfspand toe aan een onderhoudsbeurt of opknapbeurt. In dat geval staan onze schilders graag voor u klaar om uw huis te schilderen.

Wij verzorgen alle schilderdiensten rondom het schilderwerk buiten. U kunt ons inschakelen voor zowel onderhoudswerk als nieuwbouwprojecten.

Het belang van regelmatig onderhoud

Een eenvoudige en zeer functionele bijdrage aan de duurzaamheid van het verfsysteem is een periodieke reiniging van het schilderwerk. Naast dat uw huis er netjes en schoon uit blijft zien beïnvloed het de levensduur van het schilderwerk.  Het is aan te raden om  het schilderwerk jaarlijks te reinigen. Zo kan het schilderwerk van Jan Kamp schilders gemakkelijk 7-8 jaar mee.

Het is eventueel mogelijk om na het grote onderhoud een reinigings- en onderhoudscontract af te sluiten.

Offerte van uw buitenschilder in Bergen NH

Vertoont het schilderwerk blaasjes of scheurtjes? Dan is het tijd voor een buitenschilder. In Bergen NH en in de omgeving van Bergen NH staan wij graag voor u klaar, als het gaat om schilderwerk buiten. Vraag een offerte aan door te bellen naar 072 – 58 125 74.

Wilt u besparen op de kosten? Dan kunt u ook bij ons terecht in de wintermaanden, wanneer wij u kunnen helpen als winterschilder.

Bent u een particuliere bezitter van een woning (eigenaar) of u hebt meerdere woningen danwel panden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitvoering van schilder- glas- en behangwerk.

Uitvoering van binnen- en buitenschilderwerk.

Uitvoering van glasschade- en/of waterschade herstel.

Opmaken van een duidelijke vrijblijvende offerte.

Geven van persoonlijk advies.

Geven van advies op maat.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vakbekwame medewerkers.

Wij leveren niet alleen maar topkwaliteit, maar we maken graag een offerte op maat.

Neem direct contact op voor een offerte op maat

6% BTW op schilderwerk:

Wanneer uw woning ouder is dan 2 jaar, is het 6% b.t.w. tarief van toepassing. Hiervoor vragen wij u een b.t.w.-ouderdomsverklaring in te vullen en retour te sturen.

Garantie

Wij geven op de door ons uitgevoerde werkzaamheden garantie. Garantievoorwaarden vindt u terug in de algemene voorwaarden. Extra garantie ten opzichte van de algemene voorwaarden vermelden wij in de offerte.