Gewenste onderhoud aan uw vastgoed

Als bestuur van een V.v.E. of beheerder van een complex bent u betrokken met het zo efficiënt mogelijk regelen van onderhoud.

BUITENSCHILDERWERK

Buitenschilderwerk beschermt de woning tegen allerlei weersomstandigheden.

Het schilderwerk buiten

Regelmatig is de buitenkant van de woning of bedrijfspand toe aan een onderhoudsbeurt of opknapbeurt. In dat geval staan onze schilders graag voor u klaar om uw woning of bedrijfspand te schilderen.

Wij verzorgen alle schilderdiensten rondom het schilderwerk buiten. U kunt ons zowel inschakelen voor onderhoudswerk als nieuwbouwprojecten.

Het belang van regelmatig onderhoud

Het is erg belangrijk om het schilderwerk aan de buitenkant van de woning of bedrijfspand goed te onderhouden. Het is aan te raden om ongeveer eens per vijf jaar het schilderwerk buiten aan te pakken. Goed schilderwerk verfraait en beschermt namelijk de woning. Zeker in ons klimaat met veel soorten weersinvloeden is het verstandig om uw schilderwerk goed te onderhouden, zodat problemen zoals houtrot worden voorkomen.

Een nieuwe verflaag zorgt ervoor dat de kozijnen en deuren jarenlang meegaan.

Offerte van uw buitenschilder in Bergen NH

Vertoont het schilderwerk blaasjes of scheurtjes? Dan is het tijd voor een buitenschilder. In Bergen NH en in de omgeving van Bergen NH staan wij graag voor u klaar, als het gaat om schilderwerk buiten. Vraag een offerte aan door te bellen naar 072 – 58 125 74.

Wilt u besparen op de kosten? Dan kunt u ook bij ons terecht in de wintermaanden, wanneer wij u kunnen helpen als winterschilder.

Gewenste onderhoud aan uw vastgoed

Als bestuur van een V.v.E. of beheerder van een complex bent u betrokken met het zo efficiënt mogelijk regelen van onderhoud. Samen met u bedenken wij een plan op maat. Het onderhoud is immers verbonden met het budget en de wensen die de bewoners voor ogen hebben.

Functioneel behoud of een onderhoudsstrategie voor lange termijn.

Met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) kunnen wij een duidelijk inzicht geven in de werkzaamheden en de kosten voor de komende jaren.

Als onderhoudsbedrijf adviseren wij u graag met doelgerichte aanpak doormiddel van het gebruik van een Levensduurverwachting prognose en advisering van kleurkeuze.

Voordelen van een meerjarenonderhoudsplan

vastgelegd onderhoudsplan
inzicht in kosten en onderhoudswerkzaamheden (budgetzekerheid)
planmatig onderhoud goed geregeld naar de gewenste kwaliteit
géén onverwachte extra kosten (door achterstallig onderhoud)
zeer beperkte kans op bijvoorbeeld lekkages.

Nieuwsgierig geworden?

Graag komen wij vrijblijvend langs om kennis te maken, en u te informeren over de mogelijkheden die Jan Kamp Schilders u kan bieden. De mannen van Jan Kamp maken door goede afspraken, planning en vakmanschap uw complex in de gewenste conditie.

referenties

V.v.E’s waarvan Jan Kamp Schilders het schilderwerk heeft verzorgt

Centreville

Bergen NH

Dreefzicht

Bergen NH

De Haemstede

Bergen NH