Winterschilder in Bergen en omstreken

Zoekt u een winterschilder in Bergen en omstreken?

Flinke korting op uw schilderwerk in de winter

In de winterperiode van 1 december t/m 15 maart geven wij u flinke winterschilder korting.

Winterschilder in Bergen en omstreken

Zoekt u een winterschilder in Bergen en omstreken en verwacht u een volwaardige kwaliteit, dan komt u al snel uit bij schildersbedrijf Jan Kamp Schilders. Al meer dan 100 jaar staan wij bekend als dé winterschilder die ambachtelijk binnen- en buitenschilderwerk verricht. Vraag hier nu naar, neem contact met ons op.

Winterschilder speciaal voor bedrijven

Vooral voor bedrijven moet een winterschilder efficiënt, flexibel en betrouwbaar zijn. Bedrijven hebben immers te maken met hun professionele uitstraling. Hierbij is hoogwaardig vakwerk een minimum vereiste en wordt juist ons schildersbedrijf ingeschakeld. Door zowel particulieren als bedrijven en organisaties in heel Noord-Holland.
Allemaal omdat onze winterschilders het verschil maakt met het best mogelijke vakwerk en het succesvol en volgens planning afronden van het project.

Extra voordeel: winterschilder

Schildersbedrijf Jan Kamp Schilders geeft u precies het financiële voordeel dat u zoekt in een winterschilder. In de winterperiode van 1 december t/m 15 maart geven wij u flinke winterschilder korting. Als particuliere opdrachtgever profiteert u zelfs van een grote BTW verlaging, die in plaats van 21% nu slechts 6% BTW bedraagt, onder voorwaarde dat uw particuliere woning ouder is dan 2 jaar.

Offerte voor winterschilderwerk aanvragen

Bent u op zoek naar een Winterschilder in Bergen en omstreken? Maak gebruik van onze actie! Vraag voor 1 december 2016 een offerte aan en laat uw schilderwerk in de maanden januari en februari 2017 door ons verzorgen. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 072 – 58 125 74.